Gotowi do Gotowania
Gotowi do Gotowania
Obejrzyj raz jeszcze najciekawsze odcinki, pon.– pt. o godzinie 18.30 już od 27 listopada na TVP 1

Porady kucharzy

Jak wędzić w domowych warunkach? 21.12.2019

Jak przygotować tarte tatin? 21.12.2019

Popcorn - domowy sposób na kinową przekąską ze słonym karmelem 26.11.2019

Cukinia i marchew - zróbmy z nich makaron tagliatelle 25.11.2019

Krewetki - jak pozbawić ich pancerzy 22.11.2019

Roślinna alternatywa dla mleka w domowym wydaniu 21.11.2019

Czym zastąpić jajko w kuchni 20.11.2019

Ciasta warzywne - brownie z fasoli i ciasto z batatów 19.11.2019

Czy kiszona kapusta nadaje się do zupy krem 18.11.2019

Trzy sposoby krojenia 15.11.2019

Dynia piżmowa i dynia zwyczajna - jak ją bezpiecznie kroić 14.11.2019

Sposób na wątróbkę po wenecku 13.11.2019

Sos beszamelowy - jak go zrobić w domu 12.11.2019

Czosnek – jak się z nim odchodzić 11.11.2019

Sos vinegrette - jak go zrobić w domu 08.11.2019

Jak kupować owoce i warzywa 07.11.2019

Filetowanie cytrusów 06.11.2019

Jak zrobić domową kostkę rosołową 05.11.2019

Technika smażenia stir fry 04.11.2019

Mango i granat - jak się do nich dobrać 31.10.2019

Domowe pesto - bazyliowe i jarmużowe 30.10.2019

Różne sposoby na przygotowanie schabu 29.10.2019

Zdrowe słodkości 28.10.2019

Alternatywne pomysły na panierkę 25.10.2019

Hummus - jak go zrobić w domu 24.10.2019

Jak smażyć na patelni rybę, aby się nie przypalała 23.10.2019

Jak zachować zielony kolor w pesto z bazylii 22.10.2019

Jak przygotować marynatę do ryb z jogurtu i marynatę do mięs z pomidorów 21.10.2019

Nie wyrzucaj, wykorzystaj 18.10.2019

Tofu - jak przygotować tofucznicę i marynatę 17.10.2019

Masło klarowane - jak je zrobić samodzielnie 16.10.2019

Masło - jak go używać przy smażeniu mięsa 15.10.2019

Jak sprawić, by makaron carbonara był kremowy i delikatny w smaku 14.10.2019

Rodzaje tłuszczów - do czego je wykorzystywać w kuchni 11.10.2019

Jak poradzić sobie z gorzkim smakiem cykorii 10.10.2019

Dwie techniki obróbki termicznej warzyw: blanszowanie i gotowanie na parze 09.10.2019

Jak przyprawić dynię, aby wydobyć z niej pełnię smaku 08.10.2019

Nie marnujmy jedzenia – bądźmy kreatywni 07.10.2019

Jak zrobić samodzielnie ocet jabłkowy i pikle ze śliwek 04.10.2019

Czym się różni kiszone od kwaszonego 03.10.2019

Jak wydobyć 100% smaku z przypraw 02.10.2019

Co warto, a czego nie warto mrozić 02.10.2019

Jak delikatnie obejść się z warzywami 30.09.2019

Jak obchodzić się z makaronem 27.09.2019

Domowe środki czystości 26.09.2019

Jak sprawić, aby owoce i warzywa dojrzały szybciej 25.09.2019

Jak oczyścić grzyby, aby nie straciły nic ze swoich walorów 24.09.2019

Jak postąpić z dorszem w kuchni, by nie stracił smaku 23.09.2019

Czosnek - jak zdjąć ostrość nie pozbawiając go smaku 20.09.2019

Jak zachować świeżość ziół 19.09.2019

Co zrobić z czerstwym pieczywem 18.09.2019

Jak wzbogacić smak makaronu 17.09.2019

Jak segregować śmieci 16.09.2019

Jak zagęścić sok 13.09.2019

Jak pozbawić bakłażana goryczy 12.09.2019

Jak rozprawić się z dynią 11.09.2019

Jak podkręcić smak jarskich dań 10.09.2019

Jak smażyć na patelni 09.09.2019

Wyszukaj po odcinkach