Gotowi do Gotowania
Gotowi do Gotowania
Oglądaj od pon.-pt. o godzinie 18.30 na TVP 1

Odcinek 3

11.09.2019, godz. 18:30

Produkty
Drużyny Żółtych

Makaron fusilli Pastani 500 g

Kiełbasa Chorizo Smaki Świata 280 g

Ciecierzyca w słoiku w zalewie Gourmes 400 g

Pomidory 3 szt. (ok. 400 g)

Produkty
Drużyny Czerwonych

Płatki owsiane Plony Natury ok. 100 g

Pestki dyni  BakaD'Or ok. 30 g

Natka pietruszki  1 szt.

Marchew ok. 200 g

Dynia Hokkaido ok. 600 g

Bułki z pradawnej pszenicy 4 szt.

Łączny koszt dla jednej drużyny 25 zł

* Nie wliczając w to produktów ze spiżarni

Zobacz wszystkie produkty na biedronka.pl

Przepisy
Drużyny
Żółtych

Zobacz przepis

Przepisy
Drużyny
Czerwonych

Zobacz przepis

DODATKOWE
PORADY KUCHARZY

OBEJRZYJ CAŁY ODCINEK
NA PLATFORMIE VOD