Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Gulasz z indyka z cukinią

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pora umyj, oczyść i pokrój w półplasterki. Cukinię umyj i pokrój w grube plastry. Na rozgrzany olej wrzuć pora, dodaj mięso pokrojone w kostkę i smaż ok. 4 min.
    2. Do mięsa wlej wino i gotuj ok. 5 min. Następnie dodaj cukinię, pomidory, śmietanę i majeranek. Dopraw solą i pieprzem i duś na małym ogniu pod przykryciem ok. 45 min.
    3. Na koniec dodaj drobno posiekaną bazylię.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    3 głosy