Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Kotleciki z dorsza z ryżem i szpinakiem

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Ryż ugotuj zgodnie ze wskazówkami podanymi na opakowaniu. W rondlu rozgrzej oliwę i zeszklij na niej czosnek oraz cebulę. Dodaj szpinak i smaż przez 2-3 minuty. Następnie dodaj ryż i wymieszaj.
    2. Zamrożone kotleciki z dorsza smaż partiami na złoto na gorącym oleju. Usmażone odkładaj na ręczniku papierowym, aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Podawaj z ryżem ze szpinakiem.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    2 głosy