Dorsz w papilotach z cukinią - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Dorsz w papilotach z cukinią

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Cukinię pokrój w cienkie paseczki, przypraw przeciśniętym przez praskę czosnkiem, oliwą, solą i pieprzem.
  2. Na arkuszu folii aluminiowej ułóż cukinię, na niej porcję rozmrożonej ryby. Przypraw solą, pieprzem i tymiankiem.
  3. Dodaj przekrojone pomidorki, na rybie ułóż plastry cytryny. Szczelnie zamknij. Piecz ok. 15 min w temp. 200°C. Podawaj od razu.

Porcja dla 3 osób

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 głosy