Przekąski słodkie

Ciastko 3 czekolady Bridor,
81 g

Ciastko 3 czekolady Bridor

Ciastko z morelą i serem,
90 g

Ciastko z morelą i serem

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym,
85 g

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym
Ciastko z morelą i serem

Ciastko z morelą i serem, 90 g

Sycąca, słodka przekąska przygotowana z chrupiącego ciasta półfrancuskiego produkowanego na bazie masła (bez dodatku innych tłuszczów). Ciastko jest bogato wypełnione nadzieniem z serka twarogowego oraz połówką moreli.

zamknij
zamknij
Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym

Croissant z nadzieniem orzechowo-kakaowym, 85 g

Rogalik z nadzieniem kakaowo-orzechowym. Jego złoty i lśniący wygląd pobudza zmysły. Rogalik o obfitym rozmiarze i przepysznym, topniejącym, gładkim nadzieniu o smaku kakao i orzechów laskowych. Nadzienie rozłożone jest na całym rogaliku. Czekoladowa dekoracja pozwala na łatwe zidentyfikowanie smaku. Piękne, spójne warstwy ciasta uzyskane dzięki użyciu delikatnego francuskiego masła. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij
Ciastko 3 czekolady Bridor

Ciastko 3 czekolady Bridor, 81 g

Co może być bardziej smacznego niż przepis z 3 rodzajami czekolady? Ciastko dla prawdziwych miłośników czekolady! Trzy rodzaje czekolady, dające trzy różne smaki i trzy różne doznania: wyjątkowo smakowity przepis, który zaspokoi nawet najbardziej wybrednych smakoszy czekolady i ciastek francuskich.

zamknij
zamknij

Kieszonka z jabłkiem,
95 g

Kieszonka z jabłkiem

Ciastko duet z owocami leśnymi,
115 g

Ciastko duat z owocami leśnymi

Rogal croissant z masłem,
60 g

Rogal croissant z masłem
Kieszonka z jabłkiem

Kieszonka z jabłkiem, 95 g

To produkt o wyjątkowym smaku. Jednocześnie słodki i kwaśny. Pyszny wypiek jest bogaty w delikatne masło, dzięki czemu ma miękką teksturę i intensywny smak. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij
Ciastko duat z owocami leśnymi

Ciastko duet z owocami leśnymi, 115 g

Pyszna słodka przekąska, która powstaje na bazie chrupiącego ciasta półfrancuskiego z dodatkiem masła. Nadzienie wypełniające ciastko po same brzegi stanowi zaskakujący i jednocześnie wyśmienity duet - połączenie słodkiego kremu budyniowego o smaku waniliowym z nadzieniem owocowym z kwaskowatą nutą, które powstaje z jagód, malin, czarnych i czerwonych porzeczek, truskawek i wiśni.

zamknij
zamknij
Rogal croissant z masłem

Rogal croissant z masłem, 60 g

Kruchy, delikatnie chrupiący rogalik croissant o charakterystycznej warstwowej strukturze cienkich listków z wysoką zawartością masła (23%). Ma delikatne maślane wnętrze i lekko chrupiącą złocisto-brązową skórkę. Francuskie pochodzenie, receptura i składniki.

zamknij
zamknij