Polędwiczki z dorsza w cieście naleśnikowym - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Polędwiczki z dorsza w cieście naleśnikowym

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Rozmrożone polędwiczki, skrop sokiem z cytryny, przypraw pieprzem ziołowym i solą. Odstaw do lodówki.
  2. Następnie, przesiej mąkę, dodaj jajka, mleko i szczyptę soli. Zmiksuj składniki na gładką masę, przykryj ściereczką i odstaw na 30 minut.
  3. Zanurzaj polędwiczki w cieście naleśnikowym i smaż kolejno na głębokim tłuszczu do zrumienienia.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów