Okoń australijski pieczony z oliwkami i cytryną - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Okoń australijski pieczony z oliwkami i cytryną

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Rybę oczyść, przypraw solą i pieprzem.
  2. Do środka każdej ryby włóż przecięte na pół: 2 pomidorki koktajlowe, ząbek czosnku, oliwki i gałązki koperku.
  3. Okonie ułóż na blaszce, polej mieszaniną oliwy z winem i zapiekaj je 20-25 minut w nagrzanym do 180°C piekarniku. Rybę podawaj z ulubionymi sałatami i grzankami.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów