Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pomidory faszerowane fetą

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pomidory myjemy, ścinamy im czapeczki i wydrążamy środki.
    2. Wydrążone pomidory oprószamy solą i układamy na talerzu otworami do dołu, żeby wyciekł sok. Posypujemy pieprzem. Czosnek siekamy i ucieramy z odrobiną soli, mieszamy z fetą, pokrojonymi w drobną kostkę czapeczkami, bułką tartą i ziołami. Układamy na grillu. Skrapiamy olejem i sokiem z przetartych wydrążonych środków pomidorów. Tak samo można faszerować paprykę. Pieczemy przez 10-15 minut.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos