Pstrąg z grilla z warzywami - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Pstrąg z grilla z warzywami

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Natkę pietruszki i koperek posiekaj. Marchewkę oraz pora pokrój w cienkie paski i sparz przez minutę we wrzątku. Paprykę pokrój w paski. Pstrągi oprósz na zewnątrz i wewnątrz solą i pieprzem.
  2. Przygotuj 4 płaty folii aluminiowej. Każdy płat folii posmaruj oliwą, ułóż pstrąga, do środka ryby włóż posiekane zioła, na górę połóż warzywa, plasterek cytryny i całość skrop winem. Zawiń pakunek mocno na rogach, połóż na rozgrzanym grillu i piecz 15-20 minut.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów