Pstrągi z patelni

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Pstrągi umyj, osusz papierowym ręcznikiem, skrop z wierzchu i w środku sokiem z cytryny i posól. Każdą rybę wypełnij masłem wymieszanym z czosnkiem i posiekanym koperkiem. Zepnij wykałaczkami.
  2. Obtocz pstrągi w mące i smaż, aż będą złote.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 głos
Zwiń
  • Gęś pieczona

    Wielkanocne przepisy – Gęś pieczona
    Wielkanocne przepisy – Gęś pieczona
  • Pasztet z królika

    Wielkanocne przepisy – Pasztet z królika
    Wielkanocne przepisy – Pasztet z królika
  • Pieczona biała kiełbasa

    Wielkanocne przepisy – Pieczona biała kiełbasa
    Wielkanocne przepisy – Pieczona biała kiełbasa

Gazetki

Reklama TV

  • reklama
    reklama