Okoń morski na warzywach - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Okoń morski na warzywach

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę, cukinię i por cienko pokrój. Na patelnię wlej oliwę, dodaj warzywa i duś kilka minut na małym ogniu. Dodaj pomidory, przypraw do smaku. Przełóż do naczynia do zapiekania, dodaj liście laurowe i piecz przez ok. 10 min w temp. 210°C. 
  2. Ryby przypraw solą i pieprzem, do środka każdej włóż gałązki świeżego tymianku. 
  3. Ułóż ryby na warzywnym sosie, na każdej połóż po 2 plastry cytryny, skrop oliwą i ponownie wstaw do piekarnika na 20 min.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów