Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Mięsne trójkąty z szynką i serem

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Ziemniaki dokładnie umyj i ugotuj w osolonej wodzie.
    2. Szpinak umyj i wrzuć na rozgrzaną patelnię, smaż mieszając przez minutę, aż się zblanszuje. Przypraw solą oraz pieprzem i odstaw na bok.
    3. Mięso wymieszaj dokładnie z jajkiem, parmezanem i bułką tartą. Przypraw solą i pieprzem. Podziel na dwie części i z obu uformuj na papierze do pieczenia podobnej wielkości prostokąty. Na pierwszym ułóż kolejno ser, szynkę i szpinak. Przykryj drugim prostokątem i zagnieć brzegi. Przy pomocy noża podziel mięso na 

    4 porcje

    35 minut

    Średnio trudne 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów