Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Filet z morszczuka w szynce parmeńskiej

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Filety z morszczuka zawiń w plastry szynki. Na patelni rozgrzej masło klarowane i usmaż na nim rybę. 
    2. W trakcie smażenia polewaj wierzch roztopionym masłem.
    3. Sok z cytryny wymieszaj z oliwą. Na suchej patelni upraż orzechy, uważając żeby się nie przypaliły. W ostatniej chwili dolej krem z octem balsamicznym i zdejmij z ognia. Rukolę polej dressingiem i posyp orzechami włoskimi. Usmażoną rybę podawaj z sałatą.

    Czas przygotowania: 25 minut

    4 porcje

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos