Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Tuńczyk w sezamie

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Steki posmaruj z obu stron musztardą i obtocz w sezamie, dociskając panierkę dłonią. Rybę obsmaż bardzo krótko z obu stron na oliwie, a następnie przełóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piecz 3 min w piekarniku rozgrzanym do 200°C.
    2. Odsączone karczochy wymieszaj z rukolą. Na sałatce ułóż steki pokrojone w grube plastry. Podawaj z listkami kolendry i kawałkami cytryny.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów