Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    SAŁATKA Z TUŃCZYKA I CZERWONEJ FASOLI

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Czerwoną fasolę przełóż do miski, dodaj pomidory, paprykę, pokrojonego ogórka, cebulę, kalarepę  i natkę pietruszki. Do małego słoika wlej oliwę z oliwek, ocet winny i sos Piri Piri. Zakręć i mocno wstrząśnij. 
    2. Powstałym dressingiem polej warzywa. Dodaj do nich odsączonego i pokrojonego na mniejsze kawałki tuńczyka, delikatnie wymieszaj. Sałatkę można posypać mixem ziaren do sałatek Bakal.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów