Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Roladki bakłażanowe z orzechami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Bakłażana pokrój wzdłuż w cienkie plastry (ok. 5 mm grubości). Oliwę połącz z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. 
    2. Za pomocą pędzelka posmaruj bakłażana oliwą. Smaż z obu stron do miękkości na rozgrzanej patelni. Serek połącz z ziołami i orzechami. Dopraw do smaku.
    3. Orzechową pastą smaruj wystudzone plastry bakłażana, zwijaj w roladki. Przed podaniem oprósz bakłażany pieprzem i skrop oliwą.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów