Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Chińska zupa z warzywnymi pierożkami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Do garnka wlej 2 l zimnej wody. Dodaj obraną włoszczyznę, imbir, trawę cytrynową, 3 ząbki czosnku i cebule opalone nad palnikiem. Gotuj 1 godz. 20 min, po czym dopraw do smaku sosem sojowym, solą, cukrem oraz pieprzem. Gotuj jeszcze 10 min. 
    2. Pierożki gotuj przez kilka minut na małym ogniu, w osolonej wodzie. Makaron ugotuj w osolonej wodzie i odcedź. Do miseczek nałóż pokrojone tofu, pomidorki, makaron i pierożki. Zalej bulionem. Na wierzchu posyp pokrojonym w cienkie plasterki czosnkiem, sezamem i dymką. 
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    2 głosy