Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    GULASZ Z DZIKA

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Mięso na gulasz z dzika podsmaż na oliwie z dodatkiem 1 łyżki masła, aż się przyrumieni. Zalej bulionem i duś do miękkości 1,5 godz. Na drugiej patelni na reszcie masła podsmaż gruszki i dynię przez ok. 5-8 min. 
    2. Gdy mięso będzie miękkie, dodaj owoce, wymieszaj i ponownie zagotuj. Dodaj śmietankę, sól oraz pieprz. Gulasz podawaj z makaronem, posypany startym serem (najlepiej Parmezanem). 
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos