Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Fondue z czekolady

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. W miseczkach uszykuj pokrojone owoce, wafle maślane i croissanty podzielone na mniejsze cząstki. Czekoladę połam na małe kawałki. Umieść garnek fondue nad palnikiem, by się nieco nagrzał. W rondelku zagotuj śmietankę i przelej ją do garnka fondue. 
    2. Dodaj czekoladę, delikatnie mieszaj, aż czekolada się rozpuści i powstanie gładka, płynna masa. Kawałki owoców nadziewaj na widelce i maczaj w czekoladzie. Ciastka i pieczywo można trzymać w palcach.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos