Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Krokiety z pstrąga tęczowego-łososiowego

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Zrób naleśniki – wymieszaj składniki ciasta (mąkę, mleko, jajo, sól i olej), smaż na rozgrzanej patelni cienkie placki, na jasnozłoto z obu stron.
    2. Na patelni zeszklij drobno posiekaną cebulkę, dodaj pokrojone mięso ryby, przesmaż. Zdejmij z patelni, dodaj koperek, śmietankę, przypraw solą i pieprzem, zmiksuj na gładki farsz.
    3. Nadzienie nakładaj na naleśniki, zwiń. Obtocz w roztrzepanym jaju i bułce tartej, smaż na złoto.

     

    Porcja dla 4 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos