Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Łosoś z orzechową kruszonką

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pomarańcze wyfiletuj (obierz ze skórki i powycinaj z nich cząstki pozbawione białych błonek). Sok zebrany podczas filetowania połącz z 3 łyżkami oliwy.
    2. Orzechy zmiksuj lub pokrój na drobne kawałki.
    3. Rybę przypraw solą i pieprzem, skrop oliwą. Na wierzchu ułóż orzechy, zapiekaj ok. 15 min w 200°C. Podawaj na szpinaku wymieszanym z cząstkami pomarańczy, polanym sosem z oliwy

    Porcja dla 4 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów