Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Sum z groszkowym puree i pieczonymi ziemniakami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Ziemniaki pokrój w ósemki, skrop oliwą, przypraw solą i pieprzem. Piecz w temp. 210°C przez ok. 15 min.
    2. Na oliwie zeszklij drobno posiekaną cebulę i czosnek, dodaj groszek i serek. Wymieszaj, zmiksuj i dopraw do smaku.
    3. Filety ryby przypraw solą i pieprzem, zamocz w mleku, a następnie obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju, z obu stron, na złoto. Podawaj z ziemniakami i groszkowym puree.

     

    Porcja dla 4 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak 

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów