Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Smażone śledzie z sosem jogurtowo–musztardowym

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Śledzie posól, popieprz i skrop wewnątrz sokiem z cytryny. Obtocz w mące.
    2. Ryby smaż na złoto na rozgrzanym oleju.
    3. Jogurt wymieszaj z musztardą i koperkiem, dopraw do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ciepłą rybę podawaj z sosem.

    Porcja dla 4 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak.

     

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów