Spaghetti paprykowe - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Spaghetti paprykowe

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę oczyścić, pokroić w paski. Ser utrzeć. Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie.
  2. Rozgrzać olej w garnku, wrzucić paprykę i smażyć do momentu, kiedy będzie miękka. (Można wcześniej ściągnąć skórkę opiekając ją w piekarniku i przez 15 min). 
  3. W trakcie smażenia należy ją mieszać i w międzyczasie dodać sól, pieprz i resztę ulubionych przypraw do smaku.Do miękkiej papryki dodać ugotowany wcześniej makaron i jeszcze smażyć kilka minut. Na koniec wrzucamy utarty ser. 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów