Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Flądra z ziołową mizerią i puree ziemniaczano-pietruszkowym

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Pietruszkę i ziemniaki obierz, ugotuj do miękkości w osolonej wodzie. Utłucz z mlekiem na gładkie puree.
    2. Ogórek pokrój w cienkie plasterki, połącz ze śmietanką, szczypiorkiem i koperkiem, przypraw szczyptą soli, cukru i pieprzem.
    3. Rybę przypraw, obtocz w roztrzepanym jajku oraz mące połączonej z bułką tartą. Usmażz obu stron na złoto.

    Porcja dla 2 osób

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów