Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Łosoś ze szpinakowym makaronem i pomidorkami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Łososia przypraw solą i pieprzem, usmaż na złoto na oliwie. Podziel na ok. 3 cm kawałki.
    2. Na patelni zeszklij drobno posiekaną cebulę i czosnek, dodaj szpinak i duś, aż się rozmrozi. Dodaj serek mascarpone, przypraw do smaku.
    3. Makaron ugotuj w osolonej wodzie, dodaj przekrojone na pół pomidorki i szpinak, wymieszaj. Przełóż na talerz, na wierzchu  ułóż łososia, skrop oliwą.

    Porcja dla 2 osób.

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    2 głosy