Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Pstrąg zapiekany z masłem czosnkowym i z ziołowymi frytkami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Czosnek przeciśnij przez praskę, wymieszaj z miękkim masłem.
    2. Masło czosnkowe podziel na 2 części, każdą nadziej pstrąga. Ryby przypraw solą i pieprzem, skórkę skrop oliwą. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C na ok. 15 min.
    3. Ziemniaki dokładnie umyj, pokrój w słupki o grubości ok.1 cm. Przypraw ziołami, solą i pieprzem, skrop oliwą. Piecz, aż będą złote ok. 15 min z każdej strony w temp. 200°C.

    Porcja dla 2 osób.

     

    Przepis specjalnie dla Klientów Biedronki przygotowała Agata Jędraszczak

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    1 głos