Mintaj zapiekany ze szpinakiem - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Mintaj zapiekany ze szpinakiem

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na patelni zeszklij drobno posiekaną cebulę oraz czosnek, dodaj szpinak i duś kilka minut pod przykryciem, aż się rozmrozi. Dodaj mascarpone, dopraw do smaku.
  2. Rybę lekko rozmroź. Osusz papierowym ręcznikiem, przypraw solą i pieprzem, obtocz w mące i usmaż na złoto.
  3. Mintaja ułóż w naczyniu do zapiekania, na każdej porcji połóż łyżkę szpinaku i posyp serem. Zapiekaj 10 min w temperaturze 200°C. Usmaż sadzone jajka i podawaj je na zapieczonej rybie.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 głosy