Spaghetti al pesto di rucola - Spaghetti z pesto z rukoli - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Spaghetti al pesto di rucola - Spaghetti z pesto z rukoli

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Makaron gotuj 9 minut w osolonej wodzie. W tym czasie zmiksuj na gładki sos rukolę, bazylię, parmezan, orzechy pinii, czosnek i oliwę. Cukinię potnij wzdłuż na cienkie plastry i zanurz je na kilka sekund w wodzie, w której gotuje się makaron, a następnie odsącz je na papierowym ręczniku.
  2. Makaron odcedź, zachowując odrobinę wody i natychmiast wymieszaj z pesto. W razie potrzeby dolej wody od gotowania. Dekoruj suszonymi pomidorami i cukinią.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów