Funghi champignon ripieni - Pieczarki faszerowane - Przepis - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Funghi champignon ripieni - Pieczarki faszerowane

Składniki:

dodaj do listy zakupowej

Sposób przyrządzania:

  1. Na oleju zeszklij szalotki, dodaj dynię i czosnek, smaż 5-6 min. Dodaj cukinię, smaż 3 min, a następnie dodaj szpinak. Gdy listki zwiędną, przypraw solą i papryką. Wystudź i wymieszaj z połową startego sera.
  2. Pieczarki ułóż na blasze, wypełnij farszem, posyp resztą sera, przykryj folią aluminiową i zapiekaj 30 min w piekarniku nagrzanym do 180°C. Pod koniec pieczenia zdejmij folię. Podawaj z sałatą.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0 głosów