Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    MUS Z MANGO

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Żelatynę namocz w 1 łyżce wody. Następnie dodaj 1 łyżkę niemal wrzącej wody i mieszaj, aż żelatyna się całkiem rozpuści. Połowę jednego owocu mango pokrój w kostkę, resztę miąższu zmiksuj na puree z dodatkiem jogurtu i cukru. 
    2. Dodaj żelatynę i miksuj na wysokich obrotach. Mus rozłóż do pucharków i wstaw do lodówki na 3-4 godziny, żeby stężał.
    3. Przed podaniem deser udekoruj kawałkami mango i skórką z limonki. Do każdego pucharkawłóż 1 biszkopt.

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów