Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Łosoś z warzywami na parze (2 porcje)

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Obierz warzywa.
    2. Por pokrój w „zapałki”, pozostałe warzywa w cienkie wstążki, przy pomocy obieraczki do warzyw.
    3. Rybę dopraw solą i pieprzem.
    4. Wszystkie składniki dania ułóż w parowarze. Gotuj ok. 12 minut.
    5. Rybę podawaj z ćwiartką cytryny na warzywach skropionych oliwą.
    6. Danie podawaj z dodatkiem np. ugotowanej kaszy lub ryżu.

     

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów