Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Antrykot z masłem ziołowym

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

    1. Wszystkie zioła wymieszaj w miseczce i połącz z masłem. Przełóż je na folię do żywności, zawiń formując wałek i schowaj do zamrażalnika na około 30 min. 
    2. Steki dopraw solą oraz pieprzem i smaż na mocno rozgrzanej patelni grillowej po kilka minut z każdej strony, do uzyskania pożądanego stopnia wysmażenia. Usmażone steki odstaw na kilka minut, by odpoczęły. 
    3. Masło wyjmij z zamrażalnika, pokrój w cienkie plasterki i ułóż je na stekach. Masło można przygotować także z dodatkiem czosnku, innych ziół oraz drobno posiekanej skórki z cytryny.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów