Inspiracje - Biedronka.pl
Zmień lokalizację

Wybierz swoje miasto

Podaj swoją lokalizację, aby zobaczyć aktualną ofertę

zamknij

Twoja obecna lokalizacja:

Twoje poprzednie lokalizacje

Porady kulinarne

  • slide 1

    Ryby morskie -...

    Ryby stanowią także cenne źródło składników mineralnych takich, jak...

    Zobacz poradę
  • slide 1

    Sery Mozarella i...

    Do sałatek idealnie nadaje się ser Mozzarella oraz ser typu Feta, który...

    Zobacz poradę
  • slide 1

    Rukola i roszponka

    Rukola ma oryginalny, pikantny smak oraz silny aromat. Jest bogata między...

    Zobacz poradę
  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Ryby morskie - źródło kwasów tłuszczowych

    Ryby stanowią także cenne źródło składników mineralnych takich, jak miedź i jod. Są także bogate w witaminy A i D. Zaleca się spożywanie ryb, przynajmniej 2-3 razy w tygodniu.

    Dietetyk
    radzi
  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Sery Mozarella i Feta najlepsze do sałatek

    Do sałatek idealnie nadaje się ser Mozzarella oraz ser typu Feta, który jest dwa razy mniej kaloryczny niż sery twarde i półtwarde.

    Dietetyk
    radzi
  • Rukola i roszponka

    Rukola ma oryginalny, pikantny smak oraz silny aromat. Jest bogata między innymi w witaminę C, kwas foliowy i potas.

    Dietetyk
    radzi
  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Oliwa z oliwek jako dodatek do sałatek

    Oliwa z oliwek jest doskonałym dodatkiem do sałatek. Dzięki dużej zawartości jednonienasyconych kwasów tłuszczowych należy ona także do najlepszych tłuszczów przeznaczonych do smażenia.

    Dietetyk
    radzi
  • 1 głos
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5

    Zioła są najlepszą przyprawą

    Zioła są najlepszą przyprawą, ponieważ pomagają nam ograniczyć sól. Dzięki zawartości różnorodnych składników działają nie tylko na podniebienie, ale również na metabolizm organizmu

    Dietetyk
    radzi
Wiecej przepisów