Rozsmakuj się w świezych daniach kuchni orientalnej

Nowość - świeże dania kuchni azjatyckiej. Łatwe i szybkie,
na patelnię lub woka

Świeże mięso, warzywa i pyszny sos do samodzielnego przygotowania w kilka minut.
Wszystkie składniki, umyte i pokrojone, znajdziesz w opakowaniu.

Kurczak w sosie sŁodko-kwaśnym

(2.03 zł/100g)

599/opak. (295g)

wieprzowina gongbao

Klasyczne danie kuchni chińskiej, czyli połączenie
smaku świeżej wieprzowiny z prażonymi orzechami
ziemnymi. (2.03 zł/100g)

599/opak. (295g)

Przepis

  • - 1 opakowanie wieprzowiny Gongbao Asia Style
  • - 1 Łyżka oleju KruKam

W woku lub na patelni rozgrzej olej i wrzuć wieprzowinę. Smaż mieszając około 5 min. Następnie dodaj cebulę, marchew oraz kapustę. Smaż kolejne 2 minuty, po czym dodaj sos. Gotuj przez minutę, aż lekko zgęstnieje. Na koniec wsyp orzechy. Można podawać z ryżem jaśminowym, kaszą kuskus lub makaronem ryżowym.Wieprzowina Gongbao Asia Style, 295 g*

Zestaw zawiera świeże mięso, warzywa, sos oraz orzechy – wszystko co potrzebne, by przygotować klasyczna danie chińskiej kuchni. Składniki nie wymagają mycia.

*produkt dostępny w wybranych sklepach

x

indyk w sosie orientalnym

Doskonały smak świeżego mięsa indyka
podkreślony orientalnym sosem
o czosnkowej nucie. (2.03 zł/100g)

599/opak. (295g)

Przepis

  • - 1 opakowanie indyka w sosie orientalnym Asia Style
  • - 1 Łyżka oleju KruKam

W woku lub na patelni rozgrzej olej i podsmaż na nim przez 3 minuty pokrojone mięso z indyka. Dodaj cebulę, marchew i kapustę, a po 2 minutach kiełki. Smaż jeszcze 1 minutę. Na koniec wlej sos i gotuj całość przez 1 minutę, aż lekko zgęstnieje. Można podawać z ryżem jaśminowym, kaszą kuskus lub makaronem ryżowym. Indyk w sosie orientalnym Asia Style, 295 g*

Przygotuj pysznego indyka w orientalnym sosie o czosnkowej nucie. Wszystkie składniki umyte i pokrojone znajdziesz w opakowaniu.

*produkt dostępny w wybranych sklepach

x

Produkty dostępne w sklepach na terenie Warszawy i Gdańska